| 17. Новембар 2007. 12:38:46 |
|
valentina
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 17. Новембар 2007. 12:38:46 » |
|
Admine, sta mislis da ovaj sajt preimenujes u ZVANICNI SAJT ENE POPOV, da vise ne bude fan club jer ipak je Ena sada pjevacica i ozbiljnije djeluje kada je u nazivu zvanicni nego ovako kako je sada?. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
| 17. Новембар 2007. 13:58:40 |
|
Bojan
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 17. Новембар 2007. 13:58:40 » |
|
Ena Popov Official? Ako Ena bude rekla, pretpostavljam...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
| 17. Новембар 2007. 15:08:42 |
|
Admin
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 17. Новембар 2007. 15:08:42 » |
|
Da se razumemo - ovo je Enin nezvanični fan klub, ali koji ima njenu podršku (bar formalno  ). Zvanična internet prezentacija je već nešto drugo. To je već neka kategorija koja je zakonom tešnje regulisana, koja samim tim podrazumeva određene pravne odnose. Na primer, neko od nas ovde ustvrdi da je Dragan Kojić Keba Ciganin. Svi znamo kako on reaguje na to. I kad bi se tako nešto desilo - on bi imao pravo da tuži Enu i traži od nje odštetu zbog, recimo, klevete, jer bi to bila njena zvanična prezentacija i ona bi morala za nju da odgovara. Mislim da joj tako nešto ne treba. S druge strane, kad bi ovo bio njen zvanični sajt, onda bih ja morao da radim tačno ono što mi ona kaže, moja sloboda kao urednika sajta bi bila sasvim ograničena tim odnosom, a to opet meni ne treba. Zato je za sve najbolje da ostane kako jeste. Meni je samo bitno da imam Eninu podršku za zajt, odobrenje da ga držim i malu pomoć oko dopunjavanja sadržajima (što trenutno nije slučaj).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
| 17. Новембар 2007. 16:52:58 |
|
valentina
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 17. Новембар 2007. 16:52:58 » |
|
Uvredljive komentare odmah brisati, nedisciplinovane clanove odstranjivati kao i do sada, jer sajt je jako kvalitetan, cak sam cula i neki komentar kao da je sajt neke popularne glumice a ne Ene Popov. Drugi pjevaci/pjevacice sto imaju sajtove i nisu im tako raznovrsni kao ovaj, imaju sture informacije i to je to. Bice ovdje puno clanova koji ce tek da se uclane kada Ena bas zagazi u pjevacke vode jer ce (nadam se) kada bude reklama za CD ici i reklama za sajt kao kod Seke Aleksic, Karleuse itd. P.S Recimo kada ja zelim da pogledam sajt neke javne licnosti il neke emisije (npr. Zvijedze Granda, Veliki brat isl.) uvijek prije pogledam zvanicni nego onaj koji u nazivu ima fan klub. Mozda i drugi imaju slicno misljenje pa zato i predlazem. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
| 17. Новембар 2007. 17:16:04 |
|
Admin
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 17. Новембар 2007. 17:16:04 » |
|
Ma, razumem ja šta ti pričaš, naravno da "zvanični" bolje zvuči od "nezvanični". Ali, kad bi ti, drago moje Valentinče, znala koliko je meni trebalo da od Ene dobijem samo dozvolu i za ovaj nezvanični FC... Za zvanični jedino da je kidnapujem, držim je zarobljenu 6 meseci i svakodnevno joj ispiram mozak vijet-kongovskim metodama, potpomognutim hipnozom i "medikamentima"... Ljudi... ja sam pre 6 godina imao priliku da upoznam jednog klinca kojem je dijagnosticiran autizam - i mogu vam reći da sam lakše s njim komunicirao nego s Enom. Bez zezanja, ozbiljno govorim. Klinac je bio sasvim komunikativan, u odnosu na Enu. Drugim rečima - forget it. Nije vredno truda cimati se oko toga. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
| 17. Новембар 2007. 17:28:17 |
|
valentina
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 17. Новембар 2007. 17:28:17 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
| 17. Новембар 2007. 17:28:47 |
|
Bojan
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 17. Новембар 2007. 17:28:47 » |
|
Za zvanični jedino da je kidnapujem, držim je zarobljenu 6 meseci i svakodnevno joj ispiram mozak vijet-kongovskim metodama, potpomognutim hipnozom i "medikamentima"...  Kralj si, života mi!! axaxaxaxaxaxa Eo crkavam od smijeha!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
| 17. Новембар 2007. 18:21:18 |
|
Admin
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 17. Новембар 2007. 18:21:18 » |
|
Heh...  Čak i kad bi ti stručno lice došlo i u detalje opisalo kakva je Ena ustvari - ne bi ti mnogo značilo, jer ne bi mogla da poveruješ. Veruj mi - ne bi. Ja nisam, ne bi ni ti. Ena je stvarno, stvarno, stvarno, veoma, veoma, veoma izuzetna osoba. Procenjuje se da je takvih svega 0.7 - 1 % na celom svetu. Yep, naša Enčica je jedno stvaaarno izuzetno i posebno ćure, na celoj ovoj našoj okrugloj, zelenoj farmi. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
| 17. Новембар 2007. 18:30:48 |
|
valentina
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 17. Новембар 2007. 18:30:48 » |
|
Ne znam kako joj nije drago sto ima ovakav sajt i ovoliko fanova (to govori broj clanova jer ipakje ono fan club  ) i mrsko joj sve sto treba da uradi u vezi sebe/nas. Da te obavjestava o svojim gostovanjima ona shvata kao obavezu i zato to izbjegava, da ne bi slucajno na to mislila stalno. Nakon izlaska iz VB-a ostala je poznata kao najbrbljivija ukucanka, a gle sad nece da prica ni s tobom, Admine, kako treba, a sa fanovima jos manje. Cudno cudno jako cudno. Zar joj nije stalo da ljudi saznaju mnogo vise o njoj nego sto imaju priliku vidjeti na TV-u?? Zar joj nije stalo da se o njoj zna sirom svijeta?? U cemu je fazon sto se tako ponasa?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
| 17. Новембар 2007. 18:31:09 |
|
Admin
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 17. Новембар 2007. 18:31:09 » |
|
Kralj si, života mi!!Car, kralj, prvak u skoku u dalj...  Ma jok.  Seljak čovek, farmer, koji jako vole piliće, prasiće i posebno - ćurad.  Ustvari, kad je Ena u pitanju, osećam se kao onaj Perhan, iz Kusturičinog "Doma za vešanje", kad ono pokušava da hipnotiše onu ćurku, ali mu nikako ne polazi za rukom.  E tako i ja, govorim, i savetujem, i sugerišem, i uveravam - al džabe. Ćure ko ćure, nikako da poleti. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
| 17. Новембар 2007. 18:39:45 |
|
Admin
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 17. Новембар 2007. 18:39:45 » |
|
U cemu je fazon, sto se tako ponasa??
Teško bih mogao na to da ti odgovorim, a da ne prekrišm Akt o antidefamaciji, koji sam sam doneo.  Ukratko, mislim da Ena ima fundamentalno različit sistem vrednosti i ubeđenja, pa joj zato uopšte nije teško da Sašu Popovića pominje kad god i gde god stigne, kao i ostale ličnosti "s vrha", ali joj je bilo kakav kontakt s "običnim svetom" teško podnošljiv i mrzak, osim ako nije deo predstave pred kamerama (grljenje žena, ljubljenje dece i sl.). Jednostavno, mislim da je ona uverena da treba što manje da komunicira s bilo kim ko nije "njen nivo"... I da ne pričam više, prekršiću Akt o antidefamaciji, pa će zatražiti da zatvorim sajt. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
| 19. Новембар 2007. 01:53:01 |
tomica
Newbie
Van mreže
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 19. Новембар 2007. 01:53:01 » |
|
EVO POSLE DUZEG VREMENA DA SE JAVIM.ADMINE TVOJ POSAO JE NAJTEZI,TREBA SVIMA DA UDOVOLJIS,A TO JE NEMOGUCE ZAR NE?NA SVIM FORUMIMA ADMINISTRATOR JE TAJ KOJI GA UREDJUJE,ON DONOSI PRAVILA,ZA NEKOGA DOBRA A ZA NEKOGA NISU.UGODITI NEKOME SA LAZNIM OBECANJIMA NIJE NORMALNO,AKO SVAKO ZELI DA TI PROMENIS NEKI PROPIS NA FORUMU SAMO ZATO STO SE TO NE SVIDJA NEKOME,ONDA NIJE NI POTREBNO IMATI ADMINA NA FORUMU.SVI MI KOJI DODJEMA NA FORUM MORAMO POSTOVATI PRAVILA TOG FORUMA,I NEMA LJUTNJE.IZVINJAVAM SE ALI JA OVAKO USPUT.POZDRAV TOMICA IZ DALEKOG I VRUCEG PERTHA
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
| 20. Новембар 2007. 04:58:50 |
|
Admin
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 20. Новембар 2007. 04:58:50 » |
|
Ok, brate, samo nemoj sve velikim slovima, izgleda kao da vičeš.  Elem, pošto antidefamacijski akt, izgleda, ne daje bog-zna-kakve rezultate, odlučio sam da uvedem još neke "mere". Prva od njih je i suptilno i nenametljivo prijateljsko uveravanje, čijem okrepljujućem i blagotvornom dejstvu možete da se izložite čitajući poruke s vrha foruma. Uživajte i ne zaboravite - mi smo Enini, Ena je naša. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
| 07. Новембар 2008. 15:55:21 |
|